duminică, 14 noiembrie 2010

...se comporta...

   Dupa o zi buna urmeaza si una proasta, ca asa este. Afli de la mai multe persoane ca o hartie care ar trebui sa fie gata conform legii in 40 zile si sta deja de aproximativ 3 luni la primarie, nu este gata. Ca unele rude doresc cu tupeu sa le faci un serviciu dar pentru ei trebuie ca tu sa iti faci obligatii si sa scoti bani din buzunar.
   Cand ii pui la punct nu le vine sa creada...daca ii ajuti te fac prost cand te barfesc pe la spate sau daca nu ii ajuti, iti zic ca esti cu nasul pe sus.
   Afli mai multe lucruri care te scarbesc si te gandesti ca ducandu-te la un prieten crezi ca te poate mangaia cu un sfat sau vorba si nu esti mangaiat deloc iti ramane un gust amar chiar daca incerci sa il dregi cu o ciorba cu lamaie...asta zi de tot rahatul...
   Nu-ti ramane decat sa mergi pe un stadion cu o sticla de vin sa alergi putin dupa care sa bei o gura de vin.
   Da chiar cum sa faci sa fie bine, pana la urma ...sa bei inainte sau dupa ce alergi...
   La un moment dat am un vis in care cineva ma linge pe mana cand ma trezesc constat ca este un caine vagabond care m-a lins si se uita el mirat probabil cum de adorm unii oameni pe aici noaptea iar mie pare rau dupa tipa din vis care ma lingea pe mana...
   Ma caut prin buzunare si gasesc ceva sa-i dau. Mananca, da din coada... si dupa ce aude o haita facand galagie pleaca latrand spre ei...ma ridic si eu si plecand zambind, mai bine nu le mai spun rude ci haita ca asa se comporta. Asa o sa fac.

2 comentarii:

  1. eh, zile de felul acesta avem cu totii..ai incercat sa-ti dregi prietenul cu o ciorba cu lamaie?...sau propriul gust?...pesemne ca ciorba a fost facuta de persoana nepotrivita...in general doar "primele ciorbe" sunt gustoase...restul raman amare pentru totdeauna.
    o zi plina de senin si intelepciune!

    RăspundețiȘtergere
  2. depinde ce zarzavat se pune la vedere...iar ciorba amara este foarte buna cateodata

    RăspundețiȘtergere