duminică, 8 aprilie 2012

o alta intrebare de 5 stele...

 Cum pot fi numiti oamenii care dau un cadou si dupa aceea cand nu le convine sau nu le mai place cui l-au dat il cer inapoi?

6 comentarii:

  1. si mai ti legatura cu persoana? tare urata situatie...:(hp

    RăspundețiȘtergere
  2. am mai tinut legatura cu persoana. asa e cand esti orbit...

    RăspundețiȘtergere
  3. buna intrebare...:)
    chiar am si eu cateva intrebari de 5 stele: cum ar putea fi numiti oamenii care recunosc dreptatea doar in ceea ce fac ei? sau mai pe inteles...cum ar putea fi numiti oamenii care "traiesc linistiti" in mai multe relatii simultane...sau si mai pe inteles, cum pot fi numiti oamenii care spun doar ce le convine, evitand de fapt subiectul si verbele unei povestiri? situatia aratata de tine pare urata...dar cred ca uratul poate fi acolo unde nimeni nu se asteapta, asa cum din cele cateva cuvinte postate reiese ca nu ai spus totul.
    citesc aici ca "esti orbit"...
    poate ca te-ai jucat cu "posibilul", nu poti fi orb cand speri sa fii crezut, dar sa nu judecam ceea ce nu cunoastem :)
    sa-ti fie numai bine, sa fii multumit ca ti s-au gasit adjectivele-raspuns si sa primesti cadouri de suflet pe drept meritate, pe masura adevarului pe care il traiesti!

    ps - curios! nimeni nu a intrebat cum de s-a ajuns la aceasta situatie, astfel ca scopul unei elucidari pare indepartat, absurd si fara importanta.

    RăspundețiȘtergere
  4. niciodata in viata mea de pana acum nu am cerut inapoi un cadou pe care l-am dat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))...un raspuns paralel cu intrebarile, dar multumesc! daca as intreba cum se numesc oamenii care ii dau naibii pe cei care-i iubesc, ce ai raspunde?

      Ștergere