marți, 5 aprilie 2011

...vizita...

  Orice usa, ca sa o deschizi ai nevoie de o cheie sau la cele mai moderne de o comanda verbala. Ca si in povestea orientala ei rosteau cuvintele magice "Sesam deschide-te". Usa despre care va povestesc azi are comanda... "Am medicamente"...
  Trei paznici te scaneaza ca pe un aeroport, pe tine, sacosa cu medicamente si ca un Dumnezeu hotaresc daca treci sau nu. Spaga nu merge sa le dai deoarece au cateva camere video care-i monitorizeaza non-stop. Nu vrei sa treci pe acolo de mai multe ori pe zi dar asistenta iti da lista cu ce nu au in farmacia spitalului si esti nevoit sa te duci sa cumperi din afara spitalului. Intre timp afli ca au doar branule si leucoplast, sac!
   Prin aceasta usa trec toti ce se duc la vreun pacient mai putin Ministrul Sanatatii. El a venit sa inaugureze noua Sectie de Urgenta pazit de Spp-isti ca sa nu ii dea vreun pacient, ruda a unui pacient sau doctor cu vreo perfuzie in cap sau sa ii infiga vreun ac pe undeva de cate spitale inchide si cum merge sistemul sanitar.
   Oameni buni, nu cred ca il ataca nimeni... ca perfuzia si acul costa... dar leucoplastul asta e periculos rau domne... ieftin si din abundenta poate fi pus pe gura in forma de X si nu mai poate tine discursul.
   S-a incheiat discursul, iar traseul vizitei nu a inclus si usa lui Ali Baba si cei 40 de hoti...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu