miercuri, 6 aprilie 2011

...a doua vizita...

   Am un nod in gat, sunt irascibil, mie somn si as manca incontinuu. Dupa semnele astea imi dau seama ca oboseala isi spune cuvantul. Un prieten ma intreba cate drumuri mai fac... i-am raspuns ca de cate este nevoie.
   Azi m-au anuntat asistentele ca nu mai au nici branule... adica nu mai au nimic. Mai bine il inchideti si pe asta domnule ministru ca este spital doar cu numele in rest bate vantul in farmacia lui si pe holuri unde se simte lipsa de angajati. Nu mai zic nimic de costurile cu ce medicamente cumperi si drumul in fiecare zi. Sincer o sa incep sa caut o companie de asigurari care ofera asistenta medicala in afara tarii.
   Ma gandeam ca Ministrul Sanatatii sa-si dea demisia si in locul lui sa angajam pe asistenta medicala si asistenta sociala care au ramas sa munceasca pe gratis langa cei 12 bolnavi parasiti la Spitalul Pârscov din judetul Buzau desfintat de la 1 aprilie. Da si nu este o gluma data... desfintarii. Poate ele se descurca mai bine... eu zic sa incercam si desigur sa fie platite cu salariul lui.
   Daca as fi o zi presedinte... le-as da o prima sau le-as ajuta sa-si gaseasca alt loc de munca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu