luni, 24 noiembrie 2014

Casa Veche...

   La  Casa Veche din Valcea aflata pe strada Stirbei Voda Nr.162 portiile nu sunt vechi ci... foarte mari iar preturile sunt urmatoarele:
Limonada 1 litru     -16 lei
Ursus fara alcool    - 6  lei
Sos dulce                - 2  lei
Pizza cu Ton mica  -22 lei
Platoul Casei          -54 lei
Placinta cu Mere    -12 lei
  La wc era curat de puteai sa dormi pe jos.  Singura problema a fost o masa foarte mica la care a trebuit sa ne inghesuim patru persoane dar faptul ca se merge pe rezervare din timp imi da de inteles ca este mereu un local cautat de cunoscatori. Imi cer scuze pofticiosilor in poze avem Pizza cu Ton, Platoul Casei si Placinta cu mere.



duminică, 9 noiembrie 2014

Motan... Max Optimus

  Fara sa vreu am cumparat un motan. Dupa un timp mi am dat seama ca Max Optimus este cam... fitos. Imi vine sa-l strang de gat, sa-l trimit la ma-sa sau la tac-su.
  Dupa o pana de curent si la revenirea tensiunii in retea porneste si el de capul lui pe incalzire... In general multi zic ca este ok dar... vara cand o sa fie noaptea si cald ce o sa facem?
  Cei de la garantie mi-au schimbat toata partea electronica si am montat la sugestia lor si un stabilizator de tensiune... ca de, poate tensiunea fluctuanta ar fi problema.
  Centrala Motan  dupa marea reparatie are aceleasi simptome. Vechea Beretta, in ciuda numelui de pistol pe care il avea nu a pocnit niciodata sau sa se dea peste cap.