luni, 25 martie 2013

Artista din Valcea

  La restaurantul Artista din Valcea imediat cum am intrat ni s-au adus meniurile si pana ne hotaram ce sa comandam de mancare, ni s-a recomandat sa luam ceva de baut. Am comandat un vin fiert si limonada care ne au fost aduse in aproximativ 10 minute. Dupa ce au venit bauturile am dat comanda de niste pizze. Vinul mirosea bestial. Iti venea sa il sorbi cu nasul, nu cu gura. Pizzele  au venit in jumatate de ora asa cum a spus si ospatarul. La wc era curat de puteai sa dormi pe jos. Mancarea a fost foarte buna iar spre surpriza noastra cand s-a golit carafa de vin am gasit in ea o bucatica de scortisoara. Preturile au fost urmatoarele:
   pizza l`artista                  -21.00 lei
   pizza cu ton                    -17.00 lei
   pizza quattro stagion       -19.00 lei
   pizza ozn                        -22.00 lei, nu am mai auzit niciodata de o asa denumire
   apa plata bucovina  0,5L-  4.00 lei
   limonada cu miere   1,0L-13.00 lei
   vin fiert rosu carafa 1,0L-20.00 lei
   sos de rosii dulce            - 1,50 lei
   sos de rosii picant          - 1,50 lei.
  

marți, 19 martie 2013

La Mama din Bucuresti

   La  restaurantul La Mama de pe Stefan cel Mare mancarea nu are gustul chiar ca la mama acasa.  Ospatarul ne-a luat foarte promt comanda iar pana la sosirea mancarii ne fost adusa repede apa si bauturile. Preturile au fost asa:
salata de muraturi asortate -  7.00 lei
salata de rosi si castraveti  -  8.00 lei
salata de ardei copti           -  9.00 lei
fasole batuta                      -  7.00 lei
clatite cu pui                      -12.00 lei
ciuperci cu mamaliguta       -12.00 lei
piept de curcan la gratar    -20.00 lei
garnitura cartofi taranesti  -  7.00 lei
garnitura varza                  -  6.00 lei
apa plata 0,75L                  -11.00 lei
expreso                              -  6.00 lei
tuborg 0,5L                        -  8.00 lei
chifla rustica                      -  1.70 lei
  WC-ul era curatel.

vineri, 15 martie 2013

trec

  Gata, destul sa revenim la viata. Mortii cu mortii, vii cu vii. Azi revedem filmul Lincoln. Interesant la filmul asta american ca nu sunt impuscaturi... sac. Iar ce ma amuza este ca  pe vremea cand se desfasura actiunea se arata in film cum se cumparau voturi in congresul american. Macar congresmenii aia  treceau cate o lege pe cand  ai nostri senatori si deputati in ziua de azi doar trec... prin parlament.

joi, 14 martie 2013

o dau gata

  Unii o dau gata cu o cafea, altii cu o lamaie sau cu un dus. Mai este o metoda de care nu am auzit pana acum deloc la nimeni si totusi am simtit-o pe pielea mea. Efectul este indiferent de ora instantaneu de lunga durata garantat. Sa ti se spuna ca ti-a murit cineva drag iar oboseala iti dispare... Oau, am coborat dintr-un carusel  si m-am urcat intr-altul? Toti prietenii, rudele, vecinii, cunostintele si ultimul smecher din toata invarteala lucrurilor... desigur la popa ma refer, incep parca sa se invarta in jurul tau din ce in ce mai repede si vrei sa stai jos. Constati ca  singurul care ramane  nemiscat si rece dupa ce il atingi este mortul.
  Acasa ai vrea sa vorbesti cu ea dar camera este goala si in liniste doar palpaiala lumanarii este singurul lucru care mai misca  pe pereti in mirosul de tamaie. Dumnezeu sa o odihnesca.