luni, 31 decembrie 2012

victorie

 Unii se duc la munte altii la mare, unii pleaca in strainatate de sarbatori eu... seara la un film. Cu ocazia asta am reusit si eu performanta de a intra pentru prima data la Cinema Mall. Victorie sunt in randul lumii! Totusi am uitat sa-mi pun o dorinta ieri. Da nu-i tarziu nici azi... nu?
 La multi ani! si sanatate celor ce ma citesc.


miercuri, 26 decembrie 2012

vin si eu

 Hai in club diseara, o sa  ne strangem cu totii...
 Nu pot semnez condica la canalul AXN la serial... Incepe la ora 21.00, dupa ce se termina vin si eu. Ok?
 Ok.

luni, 24 decembrie 2012

o sa fie

Oare cum o sa fie Craciunul asta? Sper sa nu fie la fel ca cel de anul trecut...

duminică, 23 decembrie 2012

fara oprire

  11 grade, soare, ne pornim. 20 km, 50 km, 200 km, 350 km. Am ajuns la munti, zapada, viscol -2 grade si mergem mai departe 450 km, 650 km, vai, dealuri, frontiere, tuneluri trec pe sub rotile masini  si dupa 1800 km  fara oprire am ajuns spre mirarea tuturor. Toti ne intreaba pe ce drum am mers.
   -28 de grade si totul este inghetat. Cum naiba o sa rezist la frigul asta mancand doar verdeturi?
   In camera de hotel este cald si adorm sub dus cu un pliant in mana gandindu-ma pe unde o sa ma plimb maine pe jos.
   Ma trezeste din visul cald si ud, telefonul care mai avea un pic si ajungea si el sub dus. Poimaine ne intoarcem sa ajungem la timp de Craciun acasa unde aflu ca sunt tot 11 grade, soare.


 

sâmbătă, 22 decembrie 2012

unde am ajuns

  Sa nu uitam cum eram pe 22 Decembrie 1989... Ce ateptari aveam, ce sperante, oau parca zburam atunci...
  Si unde am ajuns acum in 22 Decembrie 2012? Pacat de cei care au murit atunci crezand intr-un ideal care nu a fost atins nici azi dupa atata timp. Unii zic sa importam nemti ca sa ne fie bine. Eu mai nationalist din fire zic sa il clonam pe Vlad Tepes. Lemn mai avem deci am folosi tepe eco. Specialisti in tepe la fel, rafinarii care produc vasilina mai sunt, transport pe apa, aer, auto avem, deci avem toate conditiile. Cine e pentru nemti sa ridice mana. Cine e pentru Vlad Tepes sa ridice mana. Deja sunt sunat de o comisie parlamentara care doreste sa importe nemti doarece folosirea tepelor implica un program de liniste 09-13 si 16-21 din cauza zgomotului de aplicare. Nici nu am rezultatul votului si deja se fac presiuni?
  Eu sunt pentru varianta Vlad Tepes. Voi care varianta o alegeti?

sâmbătă, 8 decembrie 2012

O scrisoare pierduta

  Cetateanul turmentat: Nu ti-am spus? (Sughite.) Maine incepe... Ei? (Sughite) Eu pe cine aleg? Pentru cine?... (Face semnul votarii si sughite.)
  Ce dreptate a avut Caragiale...