duminică, 25 noiembrie 2012

drumuri

   Unele drumuri sunt ascunse. Totusi poti sa pasesti pe ele si nu ti se intampla absolut nimic. Cine le-a ascuns? Nu se stie. Doar cei umblati le mai stiu si intra discret pe ele folosindu-le cand este nevoie.

vineri, 23 noiembrie 2012

sau

 La stanga, inainte, la dreapta? in ce parte sa merg.  Sau mai bine... urmez sfatul  unei batrane "inainte, inainte, si la dreapta maica"

luni, 19 noiembrie 2012

un moment

  Un moment iau o pauza aici... stau sa-mi  incarc bateriile si ascult o muzica. Ce va fi, va fi si ma las dus de curentul apei. Deci fantomele analizelor medicale au aparut din nou.

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

putin

 Gata toamna mai are putin pana la sfarsit...  Amintirile de la inceputul ei sunt duse de vant ca niste frunze incolo si incoace.

sâmbătă, 10 noiembrie 2012

niciodata

  Cum poti spune despre o solutie la o problema ca nu este buna daca nu ai incercat-o niciodata chiar tu? Atunci nu crezi ca ar fi cazul sa schimbam subiectul si sa discutam despre cresterea patrunjelului pe luna. Mai ales ca amandoi le avem cu... luna.
  Apropo, nu mi vine sa cred ce succes are solutia aleasa. Am ramas fara baterie in telefonul mobil intr-o ora de cate ori am fost sunat.

miercuri, 7 noiembrie 2012

nevoie


 Unii fac alegeri, altii darama garduri si ne arata ca au fost pe aici prin Romania, altii se cearta pe medicamentele care nu sunt... iar eu, eu am nevoie de o ploaie ca am turnat... ciment la un trotuar. Asta e, fiecare cu ce-l doare.

marți, 6 noiembrie 2012

oare de ce


 Oare de ce te intalnesti cu aceeasi persoana fara sa vrei, fara sa-ti cunoasca traseul in statie dimineata sau seara, in acelasi bar cand esti cu prietenii la o cafea sau bere, la munte, la mare... pe un aeroport.

joi, 1 noiembrie 2012

s-a intors roata

  In urma cu un an si jumatate la auzul ofertei mele am avut parte numai de scandal. Acum  oferta mea este buna. S-a intors roata sau este o solutie de rezerva invelita frumos intr-o minciuna?