joi, 29 martie 2012

doza

   De unde ne mai luam noi doza de cultura daca a dat faliment tipografia? Au strigat baietii veseli de la biblioteca din cartier... Of ce ti-e si cu cititul asta, eu prefer cartile mai vechi nu pe cele noi. Au o aroma mai buna, te fac sa te simti bine...  stiu ce vor...  aaa, cartile desigur la ce va gandeati... deja m-a luat ameteala.



marți, 27 martie 2012

unde...

 Pentru cei de la ONG-urile iubitoare de caini, unde vom ajunge daca numarul victimelor va creste?
- 14 decembrie 2011, o eleva din Craiova a ajuns la spital dupa ce a fost atacata de o haita de caini comunitari
- 28 ianuarie 2011, o femeie muscata de caini in curtea ADP Sector 5, Bucuresti, a incetat din viata
- 20 ianuarie 2012, un copil de sase ani din localitatea timiseana Checea a ajuns la Spitalul de Copii din Timisoara, in stare grava, dupa ce a fost muscat de o haita de caini. Baietelul avea muscaturi pe tot corpul
- 30 ianuarie 2012, o femeie de 71 de ani a murit dupa ce a fost atacata de caini la periferia municipiului Satu Mare
- 29 februarie 2012, o fetita in varsta de cinci ani, din satul Gh Doja, comuna Racaciuni, care avea simptome specifice rabiei, a murit la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce a fost muscata in luna decembrie de un caine fara stapan
- 24 martie 2012, un copil in varsta de sase ani a murit dupa ce a fost atacat de caini pe un camp din satul Calinesti, comuna suceveana Darmanesti
- 26 martie 2012, o femeie din municipiul Arad a fost internata in spital dupa ce a fost atacata de o haita de opt caini, medicii fiind nevoiti sa o opereze la picioare din cauza muscaturilor suferite.

marți, 20 martie 2012

nu comentez...

Percheziţii la Iaşi în căutare de viagra contrafăcută adusă din China  asta da stire pe care nu o comentez...

sâmbătă, 17 martie 2012

ziua

  Azi este ziua balonului oval. Finala celor 6 natiuni la rugby ne fac sa ne adunam in fata televizorului. Fara sa vrem de la prima ora  am inceput sa comentam cine cu cine joaca mai tare si cine ar fi favorit.
Nu am uitat nici acum finala de anul trecut care ne-a tinut in priza 80 de minute si renumitul  dans Haka, dans care anul asta lipseste.

vineri, 16 martie 2012

cutite, farfurii, pahare

   Ascutim cutitele, stergem farfuriile, paharele, furculitele si punem totul pe masa ca doar suntem gazde. Verificam uleiul la motor dupa care ducem masina la spalatorie, dam cu vaselina balamalele de la portiera. Cine are se imbraca cu salopete noi. Incet, incet fiecare invitat vine la masa de langa scena. Unii vin cu zgomot in miscari si arata ca niste elefanti intr-un magazin de portelanuri iar alti se strecoara mai discret auzindu-i dupa scartaitul pantofilor noi. Toti se cunosc din ce s-a auzit pe la colturile presei si nu este nevoie de un metru de tamplarie ca sa masuram cine are cea mai mare scula, fiecare isi cunoaste potentialul. Toti sunt nelinistiti  la inceput dar trebuie luata o hotarare. Facem o hora sau nu...Cine castiga din dansul asta se vede doar in timp.

joi, 15 martie 2012

este gata...

Si tot ce a fost de munca la baia din pod sa sfarsit...  Esta gata de functionare.