duminică, 23 octombrie 2011

amintiri

   Intotdeauna cand cauti un lucru gasesti altul de care ai avut nevoie mai devreme.  Neinsemnat pentru altii dar cu o greutate foarte mare in amintiri pentru mine, m-a facut sa zambesc instantaneu la vederea lui.
   Din cauza lor era sa pierd o imbarcare intr-un avion. Personalul feminin de la control bagaje nu stia ce sunt si a cerut ajutorul colegilor.  Deja gasise primul terorist. Sincer deja ma gandeam sa mai intarzie cu verificarea sa pierd si eu avionul, poate... mai stau o zi pe cheltuiala lor.
  Ale naibii sigurante clasice erau la oferta si bineinteles mult mai ieftine decat in tara dar nu am crezut ca imi voi aminti cu asa placere de ele.

miercuri, 12 octombrie 2011

Surpriză

   Acest anunt a trecut neobservat pe data de 26 septembrie 2011.
   "Nokia are cea mai mare cota de piata in randul smartphone-urilor vandute in reteaua Vodafone in 2011, potrivit reprezentantilor operatorului". Deci surpriza... domnule Presedinte al Nokia, Stephen Elop.
  

sâmbătă, 1 octombrie 2011

dedicatie

   Presedintele Nokia, Stephen Elop ne-a comunicat ca "Motivul fundamental" al deciziei de inchidere a unitatii din Jucu il constituie "schimbarea pietei in Romania": "Ce se intampla in industria noastra si in Europa este ca oamenii incep sa cumpere smartphone in locul telefoanelor normale. De aici si schimbarile de la Jucu"
   Pai de ce nu faceti smartphone? se intreaba toti.
   Ne aburesti zic cunoscutii mei si de aceea iti oferim o dedicatie tipic romaneasca. Pentru domnul Elop...