marți, 30 august 2011

bucuria

  Masini spalate, lume buna, lume rea, nasi renumiti, vedete care s-au imbracat parca... pentru o petrecere swing si nu pentru o petrecere decenta, intepaturi si apropouri in gesturi, palarii de dama, pantofi noi, camasi noi, huse noi la scaunele de masina, meniu echilibrat  traditional fara fite.  Muzica veche, rock, hore, lautareasca, cantaciosi mai vechi, care ridica si la varsta lor inaintata lumea in picioare indiferent de varsta. Jumatete de sala danseaza, jumatate nu. Partea din stanga... parca sunt lipiti de scaune. O fi de la apa minerala sau de la vin? Nu se stie unii dintre ei vin  la un asemenea eveniment doar ca da bine sa fie vazuti la masa ca oricum nu inteleg nimic din bucuria celor care au facut un simplu botez.

luni, 8 august 2011

dj

   Cineva cu o anumita functie de raspundere in lumea muzicala spunea ca nu avem si dj romani buni, formatii sau cantareti renumiti. "Nu se canta artistic domne in ziua de azi ci doar comercial". Acesti dinozauri care mai au niste parghii in radio si televiziuni nu cunosc ce se mai intampla in lumea muzici, sau...sunt rupti de realitate. Culmea e ca sunt intrebat chiar de straini daca au concerte in perioada asta la noi in tara  Inna, Play and Win, Eduard Maya sau Claudia Cazacu.

joi, 4 august 2011

muzica...


   A trecut si concertul meu preferat prin zona si nu am avut timp si dispozitie sa merg la el. Da m-a inteles cineva? Ramane doar un pahar de vin bun si o muzica daca ai cu cine.


miercuri, 3 august 2011

August...

   Drumul, cerul, floarea soarelui... Asta o fost ultimul meu vis la inceput de august.