duminică, 19 iunie 2011

La stop

   Stai la stop in masina la  cate o intersectie si pana la venirea culorii verzi de trecere te uiti in stanga, te uiti in dreapta la cate o masina, la cate o soferita, la ce mai scrie pe cate o masina sa mai treaca timpul. Doar nu esti un cal de la o caruta sa te uiti numai inainte. Ce am citit parca e prea de tot cum adica... "Soferul meu este cuminte? Sunati la ..." Pai trebuie sa fie rau, agresiv in trafic sau sa calce pe cineva?

marți, 14 iunie 2011

o alta intrebare de 5 stele...

  Ce te faci cand o persoana draga tie, iti cere  sa o ucizi? Sincer... nu pot sa o fac si gata. Sper sa nu ma mai roage din nou ca vorbele astea ma inmoaie rau de tot si nu imi place starea in care ajung dupa discutie.

luni, 13 iunie 2011

treaba

   Azi find o mare sarbatoare religioasa am decis si eu sa nu ma grabesc deloc in cea ce fac sau unde ma duc, sa evit sa ma cert sau sa discut in contradictoriu... adica sa vegetez... pe o muzica lenta.
   Totusi am udat gradina ca se usca salata. Dupa aceea, telefonul a sunat si a trebuit sa plec pana la munca iar batranii aflati in vizita la maica-mea nu au mai comentat deloc atunci de parca nu tot treaba faceam... deh ce ti-e si cu religia asta banii vorbesc cum se zice nu?




duminică, 12 iunie 2011

La moda

   La munca nu mai discutam de banci, de rate, de criza ci de serialul aparut pe net Joi seara.In acea zi netul nu mai functioneaza din cauza accesarilor si toti se dau peste cap sa-l urmareasca. Chiar la munca unii colegi  mai stau peste... program de nu ii mai recunosti. Copii de la gradinita , scoala si pe strada au numai replicile din serial. Uite asa.... a aparut o noua moda nationala: MO si FOCA din ROBOTZI.

marți, 7 iunie 2011

o alta intrebare de 5 stele...

  Cum promovezi o zona turistica fara multi bani?
  Organizezi si desfasori un Rally Auto. Cateva canale de sport vor transmite sigur in direct desfasurarea competiei. Toti cei cu servicile conexe din zona au de castigat: hoteluri, restaurante, transporturi, taxe mai mari varsate la bugete. La noi in romanica de ce nu se poate deloc ca doar avem dealeri de masinii fosti sportivi. Unii conationali de ai nostri rad de vecinii de frontiera dar la ei se misca ceva in acest sens deja si sunt de admirat.